Friday, 20 May 2011

buku pelawat part 2

ni lagi version buku pelawat yang tak sempat di uploadkan ari tu.....
sebenarnya ada beberapa warna lagi tapi lupa la save kat mana gambar tu..tunggu nnt dah jumpa saya post.  ala bukan nak hilang kat mana pun dalam laptop ni gak

3 comments:


  1. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?

    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda

    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapatkan wang

    akaun bank

    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%

    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Panjang

    * Syarat-syarat pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan

    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas menghantar permohonan pinjaman

    Anda boleh mengharapkan jawapan awal kurang daripada 24 jam

    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan

    dari awak.



    Hubungi syarikat ini sah dan berlesen, yang diberi kuasa

    untuk memberi bantuan kewangan kepada Everybody

    Maklumat dan permohonan pinjaman lebih bentuk



    email: cashfirmarena@gmail.com





    Selamat sejahtera

    Sir Joel Williams

    FIRM TUNAI PINJAMAN SYARIKAT

    Ketua Pegawai Eksekutif

    Tel: +60182913326

    E-mel: cashfirmarena@gmail.com

    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Halo,

    Haziq Elena

    memberikan pinjaman dengan bunga rendah. Ini adalah kesempatan finansial di depan pintu Anda hari ini dan mendapatkan pandangan cepat bahwa ada banyak pinjaman. Ada peluang finansial dan bantuan di seluruh situs dan masih tidak dapat menerimanya. Tapi itu adalah pilihan finansial di pintu padang rumput, dan kekeringan dan tidak bisa melewatkan kesempatan ini. Layanan ini diberikan kepada Individu, perusahaan, dan wanita bisnis. Jumlah pinjaman yang tersedia mulai dari $ 1,000.00 adalah $ 500.000.000,00 atau pilihan Anda. Berikut adalah beberapa pertanyaan: Apakah Anda memerlukan pinjaman Itu tidak ada, Anda ingin membayar akun Anda dalam masalah keuangan ?, Anda memerlukan solusi finansial? Inilah solusi untuk semua masalah finansial Anda. Saya memberikan pinjaman untuk proyek, bisnis, dan membayar tagihan, dan banyak alasan lainnya, pinjaman kami mudah dan * disensor *
    Jika anda tertarik untuk mendapatkan formulir pinjaman silahkan mengisi form dibawah ini dan kembali ke kami

    Formulir aplikasi
    * Nama pemohon:
    * Alamat:
    * Negeri:
    * Negara:
    * Jantina:
    * Status perkahwinan:
    * Umur:
    * Pekerjaan:
    * Pendapatan Kadar:
    * Mudah alih:
    * Amaun yang Diminta:
    * Tempoh Pinjaman:
    * Tujuan Pinjaman:

    informasi lebih lanjut hubungi kami melalui e-mail: haziqelenakeuangan112@gmail.com

    Tarima Kasih

    ReplyDelete
  3. I am Senecaut Peter, I am a financial officer, I give out loans to individual and company, for business and personal purposes, contact me if you are in need of any kind of loan. I render loans to the general public at 2% interest rate. Contact me at authentichomefinance@gmail.com

    ReplyDelete