Friday, 20 May 2011

buku pelawat part 2

ni lagi version buku pelawat yang tak sempat di uploadkan ari tu.....
sebenarnya ada beberapa warna lagi tapi lupa la save kat mana gambar tu..tunggu nnt dah jumpa saya post.  ala bukan nak hilang kat mana pun dalam laptop ni gak

1 comment:


  1. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?

    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda

    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapatkan wang

    akaun bank

    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%

    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Panjang

    * Syarat-syarat pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan

    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas menghantar permohonan pinjaman

    Anda boleh mengharapkan jawapan awal kurang daripada 24 jam

    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan

    dari awak.



    Hubungi syarikat ini sah dan berlesen, yang diberi kuasa

    untuk memberi bantuan kewangan kepada Everybody

    Maklumat dan permohonan pinjaman lebih bentuk



    email: cashfirmarena@gmail.com





    Selamat sejahtera

    Sir Joel Williams

    FIRM TUNAI PINJAMAN SYARIKAT

    Ketua Pegawai Eksekutif

    Tel: +60182913326

    E-mel: cashfirmarena@gmail.com

    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete